Wielerkleding

Kledingbestelling

Onlangs hebben wij de nieuwe clubkleding gepresenteerd. Er zijn zoals na ieder sponsorcontract van 3 jaar weer enkele wijzigingen in de sponsoruitingen en het design. Hier is veel tijd in gestoken en het resultaat is wederom en representatieve outfit waarmee onze wedstrijdrenners en uiteraard ook onze toerrijders zich weer goed in de kijker kunnen rijden. Na een intensief kledingtraject is ZAES Functional Sportwear de leverancier van onze clubkleding geworden. Belangrijke factoren als kwaliteit, prijsstelling, duidelijke communicatie en correcte uitlevering van bestellingen zijn eisen waar zij uitstekend aan voldoen.

Bijkomend voordeel is de ontwikkeling van een webshop voor onze leden. Het resultaat is een overzichtelijke shop waar snel en eenvoudig een keuze gemaakt kan worden. De webshop is operationeel, u kunt al bestellen. Wel is de webshop nog in ontwikkeling en zal hier de komende weken nog aan gewerkt worden. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Zodra de kleding bij het Bemelman Bike Sport te Lisse ligt, zal u van ons een bericht ontvangen. Bestel tijdig, zodat u snel over uw nieuwe kleding kunt beschikken!

Met sportieve groet,
Het Kleding Team

———————————————

Leveringsschema

———————————————

Spelregels

 1. De tarieven worden aan het begin van het jaar vastgesteld en gecommuniceerd via diverse media van de RTV De Bollenstreek zoals de website en nieuwsbrieven.
 2. De kleding wordt aangeboden tegen een door de RTV vastgestelde verkoopprijs via de kledingwebshop gefaciliteerd door Zaes. Tussentijdse wijzigingen zijn voorbehouden.
 3. Licentiehouders zijn eraan gehouden de clubkleding altijd te dragen tijdens open- en interclubwedstrijden en zoveel als mogelijk tijdens trainingsritten.
 4. Toerrijders kunnen gebruik maken van dezelfde aangeboden mogelijkheden als de Renners.
 5. De Club streeft ernaar een minimale voorraad aan kleding aan te houden.
 6. Leden dienen zelf voldoende clubkleding te bestellen en rekening te houden met de levercyclus van Zaes.
 7. Spoedbestellingen ivm valschade e.d. gaan via het kledingteam (Toerders kunnen geen gebruik maken van spoedbestellingen).
 8. U kunt de clubkleding bestellen via de webshop op deze website.
 9. Voor kleding met rood-wit-blauwe mouwtjes dient u contact op te nemen met het kledingteam. (Deze kleding wordt niet op voorraad gehouden.)
 10. Bestelde kleding dient vooraf via de webshop betaald te worden.
 11. Uitlevering geschiedt standaard via Bemelman Bike Sport te Lisse en kan tegen meerprijs per post worden verstuurd vanuit de leverancier. Indien er gekozen is voor de standaard uitlevering dan ontvangt u bericht wanneer uw bestelling klaar is om af te halen.
 12. Er kan op 2 manieren kleding worden afgehaald:
  • Kleding welke via de webshop (Zaes) is besteld en betaald en waarvan u een bevestiging heeft gekregen dat deze bestelling klaar ligt om bij Bemelman Bike Sport te Lisse te kunnen worden afgehaald.
  • In overleg met het kledingteam heeft u een bevestiging ontvangen dat er een bestelling klaar ligt voor uitlevering tegen contante betaling. (Allen van toepassing bij spoedbestelling.)
 13. Wijzigen van uw bestelling is niet mogelijk. Wilt u bestelde, ongedragen kleding toch retourneren neemt u dan contact op met het kledingteam.

Back to Top