Update: Hoe is het met Frank van den Broek?

Geen berichten

Zoals velen al weten en zoals al in een eerder bericht op de site is vermeld, is junior Frank van den Broek zaterdag in het ziekenhuis terecht gekomen na een val in de Omloop van Noordwest Overijssel. Frank hield een flinke lijst aan blessures over en veel mensen willen daarom graag weten hoe het gaat met hem, bij deze:

 

Frank is inmiddels van de medium care naar een normale eenpersoonskamer verhuisd, waar hij nog erg moest wennen aan de prikkels in zijn omgeving. Gisterenochtend kreeg de Wattage Bazooka plotseling koorts. Na nieuw onderzoek bleek dat van den Broek naast al een zeer lange, indrukwekkende lijst aan blessures ook een gekneusde long en een gekneusd hart aan de val heeft overgehouden. Frank was daarbij ook erg misselijk.

 

Vandaag ging het volgens Frank stukken beter. De morfine was gestopt en daardoor was de misselijkheid erg afgenomen. Voor het eerst kon Frank zijn bed even uit en hij heeft ’s middags zelfs kunnen zien hoe Tim Wellens de Brabantse Pijl won. Frank van den Broek hoopt zelf vrijdag weer naar Voorhout te mogen vertrekken.

Geen berichten

Back to Top