Tweede editie RTV Wielercafé met alles over ZWIFT met Léon van Bon op 10 januari

Geen berichten
Tweede editie RTV Wielercafé met alles over ZWIFT met Léon van Bon op 10 januari

Op donderdagavond 10 januari 2019 organiseert RTV De Bollenstreek, na een geslaagde eerste editie op 10 december 2018, alweer de tweede editie van Hét RTV Wielercafé voor al haar leden.

De tweede editie staat volledig in het teken van ZWIFT. Momenteel de meest gebruikte software wereldwijd om een (smart)fietstrainer te koppelen aan je computer, tv, telefoon of tablet. Niks saai thuis trainen op een regenachtige dag, ZWIFT is fietsen en trainen in een virtueel landschap met realistische stijgingspercentages en met duizenden anderen tegelijk.

En niemand minder dan Léon van Bon, voormalig profrenner (1994-2012) en winnaar van o.a. twee touretappes en tweevoudig Nederlands kampioen, is uitgenodigd om ons alles te komen vertellen over ZWIFT.

 

Vind je het leuk om ZWIFT deze avond ook zelf te proberen, dan is er de mogelijkheid om na de pauze je fiets op een Tacx Neo te zetten. Neem dan dus je fiets, kleding en schoenen mee en ervaar hoe het is om rond te rijden in Watopia en een vulkaan te bedwingen.

Naast het fietsen op de Tacx en het uitproberen van ZWIFT zal er ook een bruin café zijn, waar je gezellig een fris of biertje kunt drinken en wat kan napraten over de avond.

Het clubhuis gaat open om 19.00 uur en om 19.30 zal Léon van Bon starten met zijn presentatie. Om ongeveer 22.30 uur zal de avond ten einde zijn en sluit het bruin café.

Meld je snel aan en stuur een email naar: rtvwielercafe@gmail.com

N.B. Leden mogen 1 introducé meenemen (graag aangeven bij het aanmelden) en VOL=VOL.

 

 

Geen berichten

Back to Top