Tour de Lisse 2019

Geen berichten
Tour de Lisse 2019

De Tour de Lisse 2019 vindt plaats van woensdag 19 t/m vrijdag 21 juni.

De Tour de Lisse is de Tour de France in het klein. Drie dagen zijn er wedstrijden (start om 19.00 uur), waaronder een individuele tijdrit, een ploegentijdrit en een aantal criteriums. Net als in de echte Tour de France zijn er een gele, groen, witte en een bolletjestrui. Het snelste meisje rijdt in de roze trui.

De wedstrijden vinden plaats op het parcours van de RTV De Bollenstreek aan de Spekkelaan in Lisse.

Deelname staat open voor jongens en meisjes geboren tussen 1 januari 2006 en 31 december 2009. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van een wieler- of mountainbikeclub.

Deelname aan de Tour de Lisse is helemaal gratis. Omdat de Tour een groot aantal trouwe en enthousiaste sponsors heeft, zijn er elke dag leuke prijzen te winnen. Ook voor wie niet als eerste over de finish komt!

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 mei door een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum, adres en woonplaats naar: inschrijventdl@gmail.com.

De Tour de Lisse wordt georganiseerd door een speciale commissie van RTV De Bollenstreek. Het evenement vindt in 2019 alweer voor de 43e keer plaats. De Tour de Lisse is te volgen via Facebook.

 

 

Geen berichten

Back to Top