Stormachtige SwABo crosscompetitie

Geen berichten
Stormachtige SwABo crosscompetitie

Veel wind tijdens de SwABo crosscompetitie van afgelopen zondagochtend 8 december. Vlagen van windkracht 7 deerden zo’n zesentwintig deelnemers geenszins. Regende het nog even voor tienen, maar de wedstrijd verliep onder nagenoeg droge condities.
Deze aflevering was er echt sprake van de nodige modderstroken waar renner Wim van de Plas zich enthousiast over uitsprak: “genoten vandaag! sowieso altijd, maar heerlijk een beetje bagger!”
Mooie plaatjes geschoten door onze fotografen Dolly (foto’s) en Rob (foto’s) zeggen alles.
Het waren Bob Gerritsen bij de 40- , Danny Zuiderduin bij de 40+ en Yonna van Dam bij de dames die met de eer gingen strijken.
Klik hier voor de stand in de competitie.

Komende zondag op 15 december gaat de competitie verder in Alphen a/d Rijn (bij Avanti), om vervolgens even een onderbreking in te lassen voor het “Open Crosskampioenschap van de Bollenstreek” op 22 december op Ter Specke in Lisse. Heb je tenminste een basispas, vanaf de nieuwelingen, iedereen is welkom! Start om 10:00 uur, kom wel op tijd bij de inschrijving! Categorie indeling volgt nog; dus graag veel deelnemers! Zegt het voort, zegt het voort…

Bij onze buurtverenigingen Swift en Avanti worden op 22 december de Cross Clubkampioenschappen gehouden. De SwABo crosscompetitie gaat op 29 december weer verder op het crossparcours van Lisse.

Geen berichten

Back to Top