Data wegseizoen 2018 bekend

Geen berichten

Nu de SwABo-crosscompetitie weer ten einde is, kunnen we ons weer opmaken voor een nieuw wegseizoen. Het bestuur van de renafdeling heeft voor 2018 weer een mooi aanbod samengesteld van bijna 50 wedstrijden.

We starten het nieuwe seizoen zoals gebruikelijk met de Grote Prijs Koelhuis van den Berg en de Rijn-Bollenstreek Competitie. Vervolgens start eind maart op de donderdagavond de Koelhuis van den Berg competitie en vanaf begin april start op de zondag de Bemelman Bikesport Competitie. Uiteraard zijn er dit jaar ook weer de clubkampioenschappen, het open kampioenschap van de Bollenstreek, de seniorenwedstrijd en voor de jeugdigen (die nog geen lid zijn) is er in de zomervakantie weer de Tour de Lisse.
Dit jaar organiseert RTV de Bollenstreek op zaterdag 23 juni ook weer de Noordwijk Ladies Classic, met als thema dit jaar ‘Ruimtevaart’.
Nieuw dit jaar op het wielerparcours is de ZoMoCo (Zondag Morgen Competitie). RTV de Bollenstreek is op zondag 5 augustus de gastheer van één van de wedstrijden van deze competitie die wordt gereden bij diverse clubs in Zuid-Holland. Tevens nieuw dit seizoen is de tijdrit competitie; een competitie op de dinsdagavond waarin de renners via individuele tijdritten voor het klassement zullen strijden.
In de maand september zijn er weer de gebruikelijke kermisronden tijdens de diverse feestweken in de streek. We sluiten het jaar op oudejaarsdag op traditionele wijze af met de Oliebollenrace.

Klik op de link hieronder voor het volledige wegprogramma voor 2018: http://www.rtvdebollenstreek.com/wedstrijden/

Zie ook de agenda met aankomende wielerevenementen aan de rechterzijde op deze site.

Geen berichten

Back to Top