RTV organiseert weer traditionele ‘Oliebollenrace’

Geen berichten
RTV organiseert weer traditionele ‘Oliebollenrace’

Op Oudejaarsdag, zondag 31 december, organiseert de renafdeling van RTV De Bollenstreek weer haar traditionele ‘Oliebollenrace’. Bij deze open wedstrijd – ook wel de belangrijkste onbelangrijke wedstrijd van het jaar genoemd – is het vooral de bedoeling om sportief en in een gezellige sfeer het jaar af te sluiten. Het gaat om een wegwedstrijd over een uur en een ronde die open staat voor alle categorieën vanaf de nieuwelingen. Ook niet-leden van RTV De Bollenstreek zijn van harte welkom. Wel dient men minimaal in het bezit te zijn van een KNWU basislidmaatschap.

De wedstrijd is de afgelopen jaren een begrip geworden en trekt tussen de 50 en 100 renners/sters. De wedstrijd vindt plaats op het clubparcours aan de Spekkelaan in Lisse en vangt aan om 12.00 uur. Dat is iets eerder dan vorig jaar, zodat er wat meer tijd en ruimte is voor de nazit. Inschrijven kan van 11.00 tot 11.45 uur. RTV-leden hebben gratis deelname (mits in clubkleding), leden van de SwABo-clubs (Swift en Avanti) betalen € 1,–. Alle anderen € 3,– (s.v.p. gepast betalen). Tijdregistratie gebeurt middels het MyLaps-systeem. Wie geen MyLaps-transponder heeft kan deze à € 5,– ter plaatse huren. Let op; er is slechts een beperkt aantal transponders beschikbaar. Al het inschrijfgeld zal via premies weer aan de deelnemers worden uitgekeerd.

Na afloop van de Oliebollenrace kan in de kantine van RTV De Bollenstreek in een gezellige sfeer worden teruggeblikt op 2017 en alvast vooruit gekeken naar het (wieler)jaar 2018. Tevens vindt de prijsuitreiking van het Rabo-klassement plaats, waarvoor RTV-leden afgelopen jaar punten konden verdienen in KNWU-wedstrijden. Natuurlijk zijn er oliebollen en kan er worden deelgenomen aan een verloting. Het renbestuur hoopt veel RTV-leden en renners van collega-verenigingen te verwelkomen.

Geen berichten

Back to Top