RTV opent inschrijving voor Tour de Lisse 2017

Geen berichten
RTV opent inschrijving voor Tour de Lisse 2017

RTV De Bollenstreek heeft de inschrijving voor de Tour de Lisse 2017 geopend. Het fietsevenement voor kinderen vindt dit jaar plaats van maandag 19  t/m zaterdag 24 juni. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 juni door een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum, adres en woonplaats naar: leonoorsleijser@gmail.com.    

De Tour de Lisse is de Tour de France in het klein. Elke dag zijn er wedstrijden (start om 19.00 uur), waaronder een individuele tijdrit, een ploegentijdrit en een aantal criteriums. Op zaterdag is de start om 18.00 uur. Er rijdt soms een motor voor je uit en een ploegleiderswagen achter je aan. Net als in de echte Tour de France zijn er een gele, groene, witte en een bolletjestrui. Het snelste meisje rijdt in de roze trui.

De wedstrijden vinden plaats op en rond het parcours van de RTV De Bollenstreek aan de Spekkelaan in Lisse.

Deelname staat open voor jongens en meisjes geboren tussen 1 januari 2004 en 31 december 2007 die nog geen lid zijn van wieler- of mountainbikeclub. Je rijdt op je eigen fiets waarop geen racefietsonderdelen mogen zitten. Minimale banddikte is 28 mm. Voor wie geen geschikte fiets heeft, is een beperkt aantal leenfietsen beschikbaar.

Deelname aan de Tour de Lisse is helemaal gratis. Omdat de Tour een groot aantal trouwe en enthousiaste sponsors heeft, zijn er elke dag leuke prijzen te winnen. Ook voor wie niet als eerste over de finish komt!

De Tour de Lisse wordt georganiseerd door een speciale commissie van RTV De Bollenstreek. Het evenement vindt in 2017 alweer voor de 42e keer plaats. De Tour de Lisse is ook te volgen via Twitter (@tourdelisse) en Facebook.

Geen berichten

Back to Top