RTV introduceert wielerquiz

Geen berichten
RTV introduceert wielerquiz

Maak dit beroemde wielercitaat af: “Mijn hart stond stil, maar….” Hoeveel keer werd Joop Zoetemelk tweede in de Tour de France? Wat is een ‘wapper’ of een ‘kever’? En welke wielrenner draagt de bijnaam ‘De Harker ut Harkema’? Het zouden zomaar een paar vragen kunnen zijn uit de ‘RTV De Bollenstreek Quiz’, die dinsdag 28 februari voor het eerst gaat plaatsvinden.

Een drietal enthousiaste leden van de renafdeling heeft zich de afgelopen weken met de organisatie van de quiz beziggehouden. Het wordt dus een echte wielerquiz voor wielerliefhebbers, georganiseerd door wielerliefhebbers . En men hoeft heus geen wandelende wielerencyclopedie te zijn om deel te nemen, ook voor ‘wielerdummies’ zullen er genoeg vragen zijn waarop gescoord kan worden. Maar het wordt natuurlijk vooral een gezellige avond, met leuke prijzen.

De quiz vindt plaats in het clubhuis van RTV De Bollenstreek aan de Spekkelaan en vangt aan om 20.00 uur. Deelname is gratis, evenals een kopje koffie. Consumpties zijn voor eigen rekening, voor een hapje wordt gezorgd. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Aanmelden kan per team van minimaal 3 en maximaal 4 personen, maar individueel aanmelden kan ook (men wordt dan in een team ingedeeld). Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 26 februari bij Ton van Eijk (Tonvaneijk1959@gmail.com) of Hans van Eijk (derosahansavant@gmail.com). Wees er wel op tijd bij, want VOL is VOL!

ALV renafdeling

Voorafgaand aan de quiz zal de Algemene Ledenvergadering van de renafdeling van RTV De Bollenstreek worden gehouden. Het bestuur van de renafdeling zal verantwoording afleggen over het gevoerde beleid. Dit officiële gedeelte van de avond is uitsluitend toegankelijk voor leden van de renafdeling van RTV De Bollenstreek. Aanvang is om 19.15 uur.

 

 

Geen berichten

Back to Top