RTV De Bollenstreek wenst iedereen een gezond en sportief 2020!

Geen berichten
RTV De Bollenstreek wenst iedereen een gezond en sportief 2020!

Het Verenigingsbestuur, het bestuur van de Renafdeling en het bestuur van de Toerafdeling wensen alle leden, vrijwilligers en allen die op een andere manier bij de vereniging betrokken zijn, een gezond en sportief 2020!

Tevens willen wij u er op attenderen dat er op oudjaarsdag (dinsdag 31 december) weer onze traditionele eindejaars-activiteiten plaatsvinden.

De Renafdeling organiseert om 12:30 uur de Oliebollenrace. Alle rensters en renners (vanaf de categorie nieuwelingen) in het bezit van minimaal een basispas zijn van harte welkom om deel te nemen aan onze wegkoers. Inschrijven is mogelijk vanaf 11:00 uur; deelname kost € 3,-. In drie categorieën (A, B en dames) zijn er diverse eindprijzen te behalen. Na afloop zal de prijsuitreiking in het clubgebouw plaatsvinden, waar uiteraard de oliebollen niet zullen ontbreken.

De Toerafdeling organiseert om 13:30 uur een wandeling door het Keukenhofbos. Om ongeveer 14:30 uur bent u weer terug in het clubhuis en wacht er een heerlijke oliebol op u. De personen die niet kunnen of willen wandelen zijn van harte welkom rond 14:30 uur. Om 15:00 uur start namelijk de loterij. Lootjes kosten € 0.50 per lot. Het clubhuis sluit uiterlijk om 16:30 uur.

Geen berichten

Back to Top