RTV De Bollenstreek organiseert 43e editie Tour de Lisse

Geen berichten
RTV De Bollenstreek organiseert 43e editie Tour de Lisse

Beste jongens en meisjes,

RTV De Bollenstreek organiseert van woensdag 13 t/m zaterdag 16 juni 2018 de Tour de Lisse! Schrijf dit in je agenda en geef je direct op!

Tien ploegen uit de Duin- en Bollenstreek nemen het tegen elkaar op in een mini ‘Tour de France’. Elke dag zijn er wedstrijden (start om 19.00 uur), waaronder een individuele tijdrit, een ploegentijdrit en een aantal criteriums. Op zaterdag is de start om 18.00 uur. De wedstrijden vinden plaats op en rond het parcours van de RTV De Bollenstreek.

Misschien heb je al een keer meegedaan? Dan weet je hoe leuk het is. Wil je dit jaar weer mee doen geef je dan snel op door een e-mail te sturen met je naam, geboortedatum, adres en woonplaats naar: leonoorsleijser@gmail.com.

Deelname staat open voor jongens en meisjes geboren tussen 1 januari 2005 en 31 december 2008. Daarnaast staat deelname ook open voor jongens en meisjes die lid zijn van een wieler- of mountainbikeclub.

Misschien ben je zelf nu te oud om nog mee te mogen doen, dan hopen wij dat je dit bericht door wil geven aan iedereen waarvan je denkt dat ze mee willen doen. Of misschien heb je een jonger broertje of zusje die mee wil doen en geboren is in bovengenoemde jaren, dan kun je dat natuurlijk direct doorgeven via een e-mail.

Geen berichten

Back to Top