Regenachtige ronde van Noordwijkerhout

Geen berichten
Regenachtige ronde van Noordwijkerhout

Het was afgelopen woensdag 4 september op het stratenparcours van de ronde van Noordwijkerhout een behoorlijk natte bedoeling. Na de AGU Kidskoers, waar veel kinderen helaas door de regen verstek lieten gaan, was het de beurt aan de Sportklasse. Het was, in ondertussen een werkelijk stromende regen, Bart van Ruiten die in zijn eentje bijna het hele peloton wist te dubbelen. In de sprint daarachter werd Bob Jonkheer tweede en derde werd Hans van Eijk. Een podium met drie renners uit de Bollenstreek; daar zijn wij trots op!


De winnaars van de Sportklasse (foto: Rob Janssen)

 

Vervolgens begonnen de basis pas houders aan hun race. De race begon met een klein zonnetje, maar ook zij hielden het niet droog. Er vormde zich een kopgroep van zeven man en uiteindelijk bleven er vier over. In de eindsprint (zie foto bovenaan) was Arie van Ooijen net iets sneller dan Klaas van Hage. Mark van der Hulst werd derde en Jorian Verkerk werd vierde. Klaas van Hage is de nieuwe leider in het klassement van het Wielercircuit Bollenstreek .

Voor de volledige uitslag van de basis pas wedstrijd, zie: https://results.sporthive.com/events/PC1721277/races/5575471

Voor de voorlopige stand in het klassement na twee rondes, zie: Klassement

Aanstaande zondag 8 september volgt alweer de derde wedstrijd in het Wielercircuit Bollenstreek en wel de Omloop van de Bollenstreek. Een fantastisch parcours langs manage Puntenburg en tussen de bollenvelden door over de Essenlaan, met de start en finish op de Spekkelaan nabij ons eigen verenigingsgebouw.

 

Geen berichten

Back to Top