Rabobank Clubkas Campagne

Geen berichten

Aan alle leden van Ren- en Toervereniging De Bollenstreek en de deelnemers van Fiets en Geniet.

 

Vorig jaar hebben wij onze vereniging ingeschreven voor de “Clubkas Campagne” van de Rabobank. Dat heeft ons € 383,55 opgeleverd, toch een leuk bedrag voor onze verenigingskas.

Ook dit jaar hebben wij ons weer opgegeven en hopen wij dat u weer massaal gaat stemmen. Stemmen gaat hetzelfde als vorig jaar.

Elke stem levert € 1,00 op voor de vereniging, lijkt niet veel maar als vele leden met familie gaan stemmen brengt dat toch wel weer een paar honderd euro op waar onze vereniging  toch mooie dingen van kan doen. Er is nog geld nodig voor het verbeteren van de geluidsinstallatie, er zijn nieuwe vlaggenmasten nodig om de uitstraling van onze sponsors beter tot uiting te laten komen en zo zijn er nog wel meer zaken die met een leuke financiële bijdragen van de Rabobank eerder verwezenlijkt kunnen worden.

Van  3 oktober tot en met  16 oktober kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete vereniging maar wij zouden het op prijs stellen als dat onze RTV De Bollenstreek is.

U moet wel bankieren bij de Rabobank en u moet ook lid zijn van de Rabobank.                                  

Bankiert u wel bij de Rabobank maar u bent nog geen lid , dan kunt u  alsnog kosteloos lid worden bij uw bank in de buurt of via internet .

Bankiert u bij een andere bank probeer dan uw familie, vrienden en kennissen die wel bij de Rabobank zijn aangesloten te motiveren voor onze vereniging hun stem te laten uitbrengen.

Bij voorbaat onze hartelijke dank,

Ren- en Toervereniging “De Bollenstreek”

Geen berichten

Back to Top