Programma wegseizoen 2020 bekend

Geen berichten
Programma wegseizoen 2020 bekend

Het Renbestuur heeft voor 2020 weer een aanbod samengesteld van ruim 40 wedstrijden.

We starten het nieuwe seizoen met onze welbekende openingscompetitie de Grote Prijs Koelhuis van den Berg op zondag 23 februari (de tweede wedstrijd is op 1 maart), gevolgd door de Rijn-Bollenstreek Competitie in samenwerking met Swift en Avanti op zondag 8 maart in Leiden (de tweede en derde wedstrijd zijn respectievelijk op 15 maart in Lisse en 24 maart in Alpen aan den Rijn).
Vervolgens start op donderdagavond 26 maart de Koelhuis van den Berg competitie en op dinsdagavond 7 april de Tijdrit competitie. Tevens zijn er dit jaar ook weer de gebruikelijke clubkampioenschappen (7 mei), het open kampioenschap van de Bollenstreek (27 juni), de seniorenwedstrijd (10 mei) en voor de jeugdigen is er in de zomervakantie van 17 juni t/m 20 juni voor de 44e keer de Tour de Lisse.
Verder komt de ZoMoCo (Zondag Morgen Competitie) weer twee keer voor een koers naar Lisse na de geslaagde eerdere edities; de data worden later nog bekend gemaakt.
Dit jaar organiseert RTV de Bollenstreek op zondag 14 juni een Jeugdtoernooi voor de categorieën 1 t/m 7.
Op zaterdag 27 juni organiseren wij al weer voor de 25e keer de Luba Ladies Classic Noordwijk.
In de maand september zijn er weer de gebruikelijke kermisronden tijdens de diverse feestweken in de dorpen in de Bollenstreek.
We sluiten het jaar op oudjaarsdag op traditionele wijze af met de Oliebollenrace.

Klik hier voor een volledig overzicht van het wegprogramma voor 2020: http://www.rtvdebollenstreek.com/wedstrijden/

Geen berichten

Back to Top