Nieuwe kleding RTV De Bollenstreek (pasavonden 16 en 17 december)

Geen berichten
Nieuwe kleding RTV De Bollenstreek (pasavonden 16 en 17 december)

Beste Leden,

We rijden alweer 3 jaar in de huidige kleding en dus loopt per 1 januari aanstaande de contractperiode van de huidige kledingsponsors van de renafdeling van RTV De Bollenstreek af. Het renbestuur heeft de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met bestaande en ook nieuwe sponsors, waaruit enige wijzigingen zijn voortgekomen. Het renbestuur is erg blij dat er ook de komende drie jaar weer voldoende bedrijven graag met hun naam op ons tenue staan.

De kleding zal geleverd worden door Bioracer.

Pasavonden

RTV-leden hebben op maandagavond 16 en dinsdagavond 17 december gelegenheid om de nieuwe kleding te bekijken, te passen en te bestellen. Op beide dagen is er van 19.30 tot 21.30 uur een pasavond in de kantine op sportpark Ter Specke in Lisse. Voor leden die kleding bestellen geldt een aantrekkelijke aanbieding. Deze geldt uiteraard ook voor nieuwe leden. Naar verwachting is de nieuwe kleding vanaf januari ook te bestellen via de kledingwinkel op deze site. Wie de kleding tijdig voor het nieuwe seizoen wil hebben, doet er echter goed aan deze op één van de pasavonden te bestellen.

Het nieuwe tenue zal ook worden aangemeld bij de KNWU. Dat betekent dat renners (tot en met junioren) die hun licentie via de RTV hebben, in het nieuwe seizoen reglementair verplicht zijn KNWU-wedstrijden in het nieuwe tenue te rijden.

Vanzelfsprekend is de kleding beschikbaar voor alle leden van zowel de Ren- als de Toerafdeling van RTV De Bollenstreek.

Geen berichten

Back to Top