Lintjesregen ook bij RTV De Bollenstreek

Geen berichten
Lintjesregen ook bij RTV De Bollenstreek

Bert Conijn en Tiny Reeuwijk zijn benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

Chiel Renique zelfs tot Officier in de orde van Oranje Nassau.

De 3 vrijwilligers van RTV De Bollenstreek waren met een smoes naar het gemeentehuis gelokt en werden geheel verrast een lintje opgespeld door de burgemeester. Daar is onze vereniging heel trots op en feliciteert hen van harte met deze benoeming.

Bert Conijn (79) zet zich sinds 1998 in voor Wielrenvereniging RTV De Bollenstreek. Hij is jurylid bij wedstrijden, heeft de verantwoording voor het beheer en onderhoud van de wielerbaan en zorgt ervoor dat al het materiaal tiptop in orde is. Bij open rondes zorgt hij voor de opbouw. De heer Conijn is 4 à 5 dagen per week te vinden op de wielerbaan. Een vrijwilliger waar op gebouwd kan worden!

 

Tiny Reeuwijk-Kortekaas (75 jaar) was bijna dertig jaar (1981-2011) betrokken bij scoutinggroep Graaf van Lynden: als bestuurslid en bij de organisatie van activiteiten. Van 1995 tot 2010 was ze vrijwilliger bij de afasiesoos in Heemstede, onder meer als penningmeester en leidinggevende. Sinds 2008 is ze actief voor Ren- en Toervereniging De Bollenstreek, waar ze schoonmaakt en de kantine bestiert. Ook bezorgt ze in de Poelpolder al bijna vijftig jaar het kerkblad.

 

Tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau is Chiel Renique (73 jaar) benoemd. Hij heeft zich naast zijn functie als secretaris onderwijszaken bij VNO-NCW intensief ingezet voor het onderwijs en de aansluiting hiervan op de arbeidsmarkt. Via verschillende organisaties heeft hij zich sterk gemaakt voor techniekonderwijs. Ook op internationaal terrein is hij bijzonder actief geweest. Na zijn pensionering in 2011 werd hij bestuurslid van de Stichting Internationaal Onderwijs en vrijwilliger voor het Dutch Employers Cooperation Programme (DECP). Hij was daarnaast 16 jaar lang actief voor de International Organisation of Employers.

Geen berichten

Back to Top