Join the Race – in 6 weken een betere fietser

Geen berichten
Join the Race – in 6 weken een betere fietser

Join the Race bestaat uit een serie van 6 techniektrainingen van ieder 2 uur. Tijdens iedere training staat één thema centraal. Je doet verschillende technische oefeningen en krijgt gerichte aanwijzingen van de trainer. Je traint in een kleine groep. Je zult zien dat je vaardigheden met sprongen vooruit gaan.

Join the Race zorgt ervoor dat je zelfverzekerder op je fiets zit, alleen of in een groep. Daarnaast ben je na het volgen van Join the Race klaar om een (eerste) wedstrijd te rijden. In een eventuele zevende training rijd je samen met je groepsgenoten een wedstrijdje. Tijdens deze wedstrijd rijdt je trainer ook mee in de wedstrijd en geeft – zo nodig – de laatste aanwijzingen.

Bij RTV De Bollenstreek wordt de cursus op de woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur gegeven door onze gediplomeerde trainer Marco Meeuwissen.

De eerste training zal starten op 3 april 2019.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden voor de cursus op site van de KNWU: https://jointherace.nl/aanmelden/?event=734

 

Speciale actie voor onze leden

Voor onze leden van RTV De Bollenstreek hebben wij een leuke actie bedacht, waarbij je het volledige inschrijfgeld kunt terugverdienen!

Al onze leden krijgen € 25,- korting op het totaal bedrag van de cursus en voor elke deelnemer die je meeneemt, die nog geen lid is van onze vereniging, ontvang je € 25 extra korting.*

Dus wacht niet te lang en nodig vier vrienden uit en je hebt je inschrijfgeld terug verdiend.

 

* de korting wordt na afloop van de trainingen door RTV De Bollenstreek aan je terugbetaald

 

 

Geen berichten

Back to Top