Hét RTV Wielercafé 3.0 op dinsdag 14 januari

Geen berichten
Hét RTV Wielercafé 3.0 op dinsdag 14 januari

Op dinsdagavond 14 januari 2020 organiseert RTV De Bollenstreek voor al haar leden voor de derde keer Hét RTV Wielercafé.
Deze derde editie staat in het teken van trainingleer en bikefitting. RTV-leden Sjors Handgraaf (Bike Plan Trainingsbegeleiding) en Martijn van der Laan (Bike-Fit Bollenstreek) hebben allebei hun eigen bedrijf en vertellen je graag meer over wat zij doen en eventueel voor je kunnen betekenen.
Sjors zal een presentatie geven over de wintervoorbereidingen op een nieuw wielerseizoen; uiteraard toegespitst op de vele verschillende niveau’s binnen de vereniging. Martijn zal een presentatie geven over wat een goede fietsmeting met een individueel advies kan betekenen; pijn klachten kunnen worden verholpen, een hoger gemiddelde kan worden gereden en bovenal het belangrijkste, het zal meer fietsplezier geven.
Het clubhuis gaat open om 19.00 uur en om 19.30 uur zal Sjors starten met zijn presentatie. Om 20.15 uur is er een korte pauze, waarna om 20.30 uur Martijn zijn presentatie zal geven. Na de presentaties zal er nog een bruin café zijn, waar je gezellig een fris of biertje kunt drinken en wat kan napraten over de avond. Om ongeveer 22.30 uur zal de avond ten einde zijn en sluit het bruin café.

Geen berichten

Back to Top