Gewijzigde kledingvoorschriften renafdeling per 1 januari 2019

Geen berichten
Gewijzigde kledingvoorschriften renafdeling per 1 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 komt het kledingvoorschrift betreffende het RTV clubtenue vanaf categorie Amateurs en Sportklasse te vervallen en is men vrij in het dragen van een eigen tenue of teamtenue.

Onlangs heeft het renbestuur dit besluit genomen betreffende het kledingvoorschrift wat geldt voor onze renners met een wedstrijdlicentie, nodig voor deelname aan KNWU wedstrijden. Deze leden zijn binnen dit voorschrift verplicht bij deelname aan open wedstrijden ons RTV clubtenue te dragen. Voor de hierboven genoemde categorieën komt dit voorschrift per 1 januari 2019 te vervallen.

Voor onze jeugd, nieuwelingen en junioren blijft het voorschrift onveranderd van kracht.

Een en ander werd besloten in goed overleg met onze clubsponsors. Ontwikkelingen met betrekking tot het geringere aantal wedstrijdlicentiehouders in voorgenoemde categorieën en tevens de onmiskenbare hang naar teamvorming binnen ons eigen ledenbestand maken dat deze beslissing is genomen. Vanzelfsprekend wordt het op prijs gesteld wanneer renners en rensters ook regelmatig ons clubtenue dragen, men is hierin nu echter vrij.

Met sportieve groeten,

Het Renbestuur

Geen berichten

Back to Top