Frank van den Broek allersterkste in wintercompetitie!

Geen berichten

Frank van den Broek heeft onder andere door 3 overwinningen de wintercompetitie van WV Avanti gewonnen. De 17-jarige Voorhouter hoefde enkel aan de start te verschijnen van de laatste rit om zijn eindzege helemaal veilig te stellen.

 

In tegenstelling tot de vorige zes ritten was het vandaag vrijwel windstil en zonnig, waardoor een echt zware koers uitbleef. Frank kon in de sprint helaas niet volledig zijn stempel drukken op de wedstrijd, maar werd alsnog knap vijfde. Casper Polet hield het peloton ook bij na een knieblessure en werd 21ste. Trainer Marco Meeuwissen behaalde een 22ste plek bij de B categorie. Naast de nieuwelingen en junioren waren er nog meer leden actief tijdens de wintercompetitie, wat er toe leidde dat Hans van Eijk het eindklassement bij de B kon winnen. Hieronder kan je een filmpje bekijken die Casper Polet maakte voor zijn welbekende YouTube kanaal cas2001, zeker het kijken waard!

In Amsterdam-Noord reed Etienne naar een top10 plek. Ook Wouter van den Berg deed mee aan de regiokampioenschappen en werd slechts één keer gedubbeld, wat al een hele goede vooruitgang is voor “de kabouter”.

 

Het seizoen staat op het punt om te beginnen, wij hebben er allemaal erg veel zin in!

Geen berichten

Back to Top