Fietsvakantie Oostenrijk-Slovenië en 4 daagse Eifel

Geen berichten
Fietsvakantie Oostenrijk-Slovenië en 4 daagse Eifel

René van der Spek zal in 2020 weer een Fiets4Daagse naar de Eifel organiseren en daarnaast bij voldoende belangstelling een Fietsweek naar Oostenrijk en Slovenië organiseren.

De Fiets4daagse zal 21-24 mei (Hemelvaart weekend) plaatsvinden. Belangstellenden kunnen zich bij René van der Spek aanmelden.

Voor de Fietsweek is het plan om de regio’s Salzburgerland en de Juliaanse Alpen in Slovenië te bezoeken. Over het Salzburgerland lees ik goede ervaringen en in dit middelgebergte is voor ieder niveau voldoende uitdaging te vinden. Slovenië hebben we in 2018 met de IAA Fresh groep bezocht naar en dat heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Goed geasfalteerde wegen in een rustige omgeving in een schitterend landschap. In de Alpen zijn genoeg beklimmingen te vinden (o.a. de Vrsic Pass) en aan de zuidkant zijn er schitterende routes te vinden in de vallei, langs de rivier de Soca. Al met al was het een onvergetelijk avontuur.
We overnachten in hotels en rijden van daaruit verschillende tochten. Er komen routes voor verschillende niveaus (variërend in km en hm), zodat ook minder getrainde fietsers aan bod komen. Per dag kan je kiezen welke rit je wilt rijden of dat je behoefte hebt aan een rustdag.

De fietsweek zal gehouden worden in de eerste week van september (van 29/8 tot 6/9), maar in overleg kan het later in september.

Mocht je interesse hebben in de fietsreis, dan ben je van harte welkom op een informatieavond op dinsdag 21 januari in het clubhuis, aanvang 20:00u (inloop vanaf 19:30u). Daar geeft René van der Spek een verdere toelichting op de reis en beantwoord vragen. Daarbij is het doel om het programma zo goed mogelijk bij de deelnemers te laten aansluiten. Je kan je aanmelden bij René van der Spek.

Geen berichten

Back to Top