23e editie Luba Ladies Classic Noordwijk op zaterdag 23 juni 2018

Geen berichten
23e editie Luba Ladies Classic Noordwijk op zaterdag 23 juni 2018

Op 23 juni aanstaande staat alweer de 23e editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk op het programma. Dit jaar weer op een zaterdag en aanvang is om 16:30 uur op de Koningin Wilhelmina boulevard te Noordwijk. De koers bestaat uit 5 omlopen van 22,4 kilometer.

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de organisatie vol trots kenbaar dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden: Luba Uitzendbureau. Met Luba Uitzendbureau als hoofdsponsor wil de organisatie verder werken aan het doel om de goed aangeschreven wedstrijd naar een nog hoger niveau te brengen.

Dit jaar zal de Classic in het teken staan van Noordwijk ‘City of Space’ en samen met de ondernemers uit de regio zal de organisatie nabij start en finish een en ander organiseren met betrekking tot dit thema. Tussen de doorkomsten van de rensters zal mountainbikeclub De Noordbikers een grandioze MTB streetrace organiseren op de boulevard. Deze race gaat over een parcours met allerlei natuurlijk en aangelegde obstakels; dit staat dus gegarandeerd voor spektakel.

Voor alle informatie rond de Classic (o.a. sponsoren, technische gids en nieuwsbrieven) kunt u kijken op de speciale webpagina van RTV De Bollenstreek.

Of volg en/of like ons via de social media:  

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u graag iets in de nieuwsbrief vermelden of zou u zich als vrijwilliger willen inzetten als verkeersregelaar, seingever of motorbegeleider? Stuur dan een email naar Patrick Hassing. Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden of heeft u interesse? Stuur dan een email naar Piet de Ridder.

Geen berichten

Back to Top